Palvelut

Pakkaavat jäteautomme keräävät kaatopaikkajätteen lisäksi bio- ja energiajätteen, paperin ja pahvin, lasi- ja metallijätteet, sekä syväkeräyssäiliöiden tyhjennykset. Vaihtolava-autoilla hoituvat puolestaan mm. lavakuljetukset ja puristimien tyhjennykset.

Toimitamme myös asiakkaan tarvitsemat keräysastiat, vaihtolavat ja Molok-syväkeräysastiat. Asiakkaitamme ovat yksityistaloudet, rivi- ja kerrostaloyhtiöt sekä kauppaliikkeet ja teollisuus.

Asianmukaiset keräysastiat ovat osa palveluamme. Astiamme soveltuvat kaikkien jätelaatujen (seka, lasi, pahvi/paperi, energia, bio) keräämiseen. Käyttötarkoitus merkitään astian kylkeen selkeästi tarralla. Tavallisin omakotitaloastian tyhjennysväli on kaksi kertaa kuukaudessa,mutta voit toki sopia sinulle toimivimman aikataulun.

Asianmukaiset keräysastiat ovat osa palveluamme. Astiamme soveltuvat kaikkien jätelaatujen (seka, lasi, pahvi/paperi, energia, bio) keräämiseen. Käyttötarkoitus merkitään astian kylkeen selkeästi tarralla. Ota yhteyttä oheiselle lomakkeella. Teemme mielellämme räätälöidyn tarjouksen yrityksen/taloyhtiönne tarpeisiin.

Määrä:
Määrä:
Määrä:
Määrä:
Määrä:
Molok
Määrä:


Kerro yrityksen/taloyhtiön koko ja tarpeet.